Recept geneesmiddelen & hulpmiddelen

Het is in de geneesmiddelenwet vastgesteld dat alle recept geneesmiddelen die een kliniek wenst te gebruiken door een apotheek wordt besteld. Medstone Clinical Pharmacy neemt deze rol op zich voor klinieken en zelfstandige behandelcentra in heel Nederland. Wij kunnen elk gewenst geneesmiddel inkopen en leveren, inclusief geneesmiddelen die speciaal bereid of geïmporteerd moeten worden. Indien gewenst kunnen we geneesmiddelen (op naam) leveren in medicijnzakjes ( baxterrol).

De apotheek maakt gebruik van de inkoopkracht en expertise van onze farmaceutische groothandel Fresco Farma. Hierdoor zijn wij als organisatie onafhankelijk van andere groothandels en organiseren wij het  hele proces van inkoop tot levering. Dit maakt dat we snel kunnen acteren als er veranderingen zijn in de markt. Er zijn korte lijnen met bijna alle fabrikanten in binnen en buitenland en is er de mogelijkheid om in bulk in te kopen.

Wat zijn de voordelen voor u?

- Scherpe inkoop condities
- Altijd voldoende voorraad
- Levering betrouwbaarheid
- Kwaliteit gegarandeerd


Wij leveren geneesmiddelen en medische hulpmiddelen op het gebied van oa:

check icon

Oogheelkude

check icon

Esthetische geneeskunde

check icon

Reumatologie

check icon

Dermatologie

check icon

Anesthesie

check icon

En meer..

Shelves of medicine
Check icon

Farmaceutisch toezicht, advies & auditering 

Zodra een kliniek geneesmiddelen op voorraad heeft liggen vallen deze wettelijk onder het toezicht van een apotheker. Deze rol vervullen wij graag voor u.

Wij bieden farmaceutisch toezicht, geven farmaceutisch advies en auditeren jaarlijks. Dit doen wij in samenwerking met Pharmacore die exptertise heeft in uitgebreide auditdiensten. Hierdoor houden wij als apotheek focus op het dagelijkst leveren van geneesmiddelen aan klanten.

als apotheek denken wij graag mee om ervoor te zorgen dat het voorraadbeheer en het bestelproces zo efficiënt mogelijk wordt ingericht. Hierdoor bespaart u tijd, geld en kunt u de kwaliteit waarborgen van de farmaceutische zorg in uw kliniek en kunt u uw klanten met een gerust hart bedienen.

Wij zijn in het bezit van alle benodigde ( ISO-) certificeringen en hebben expertise in geneesmiddelenbeleid, omgevingscondities, protocollering en apparatuur- beheer.  

Bent u op zoek naar toezichthoudend apotheek voor uw (nieuwe) kliniek of ZBC? Zoekt u een partij die uw inkoop kan verzorgen? Neem contact met ons op. 

Inkoop

Medstone Clinical Pharmacy maakt gebruik van de inkoopkracht en expertise van onze farmaceutische groothandel Fresco Farma.

We hebben korte inkoop lijnen met de meeste fabrikanten van geneesmiddelen, cosmetische producten en medische hulpmiddelen.

De synergie tussen Fresco Farma en Medstone Clinical Pharmacy zorgt voor:

- Scherpe inkoopcondities
- Altijd voldoende voorraad
- Tijdig signaleren van tekorten geneesmiddelen
- Snel anticiperen en acteren op veranderingen in de markt door bijvoorbeeld onze voorraad tijdig op te schalen, klanten tijdig te informeren en alternatieven aan te bieden.

Wij leveren door heel Nederland op elke gewenste locatie.

Fresco Farma voldoet aan alle Europese richtlijnen aangaande Good Distribution Practices ( GDP) en de Fasified Medicines Directive (FMD) en beschikt over het Kwaliteitsmanagementsysteemcertificaat 

NEN-EN-ISO 9001:2015.

Hiermee is de kwaliteit en de integriteit van alle geneesmiddelen die door onze groothandel worden afgeleverd ten alle tijden gewaarborgd.


Photo from warehouse
Shopping cart icon

Bestelportaal

Op ons online bestelportaal kunt u eenvoudig en snel recept geneesmiddelen, cosmetische producten en medische hulpmiddelen bestellen. U heeft inzicht in de verschillende product categorieën, prijzen en uw bestelhistorie. Wilt u klant bij ons worden? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.